Audi MMI   MMI-bedieningseenheid   Adresboek  Adresboekvermelding bewerken
U kunt bij een bestaande vermelding in het adresboek een zakelijk en een privé-navigatiereisdoel opslaan.
Voorwaarde: er is een adreskaart voor bewerken geopend Afb.1 en een privé- of zakelijk navigatiereisdoel gekozen of er wordt een nieuwe vermelding aangemaakt Link.
Navigatiereisdoel ingeven
Draai-/drukknop op Navigatiereisdoel aanmaken draaien en indrukken. Het ingaveveld wordt op het MMI-scherm weergegeven Afb.1.
Draai-/drukknop op Land draaien en indrukken. Op het MMI-scherm verschijnt een lijst met landen.
Draai-/drukknop op een land draaien en indrukken. Het land wordt in het ingaveveld overgenomen.
Om meer gegevens in te geven, met de draai-/drukknop een veld kiezen en zoals hierboven beschreven te werk gaan. Uw ingaven worden automatisch in de adreskaart opgeslagen.
Overnemen uit adres
Draai-/drukknop op Navigatiereisdoel aanmaken draaien en indrukken. Het adres wordt automatisch als navigatiereisdoel overgenomen.
Overnemen uit laatste reisdoelen
Draai-/drukknop op Navigatiereisdoel aanmaken draaien en indrukken. Het ingaveveld wordt op het MMI-scherm weergegeven Afb.1.
Draai-/drukknop op Laatste reisdoelen Afb.2 draaien en indrukken. Op het MMI-scherm verschijnt een lijst met de laatste navigatiereisdoelen.
Draai-/drukknop op een navigatiereisdoel draaien en indrukken. Het gekozen navigatiereisdoel wordt in de adreskaart opgeslagen.
Overnemen uit huidige positie
Draai-/drukknop op Navigatiereisdoel aanmaken draaien en indrukken. Er verschijnt een ingaveveld Afb.1.
Draai-/drukknop op Huidige positie Afb.2 draaien en indrukken. De gegevens van de huidige positie worden als navigatiereisdoel overgenomen.
Overnemen uit bijzondere reisdoelen
Draai-/drukknop op Navigatiereisdoel aanmaken draaien en indrukken. Het ingaveveld wordt op het MMI-scherm weergegeven Afb.1.
Draai-/drukknop op Bijzonder reisdoel draaien en indrukken Afb.1.
Draai-/drukknop op bv. Belangrijke bijzondere reisdoelen draaien en indrukken.
Aan elke adresboekvermelding kunnen twee navigatiereisdoelen (privé/zakelijk) toegewezen worden. Deze opgeslagen navigatiereisdoelen kunnen in het navigatiemenu met de keuzetoets Geheugen (Laden uit adresboek) worden opgevraagd Link.
Onder de keuzemogelijkheid Belangrijke bijzondere reisdoelen vindt u het dichtstbijzijnde wegrestaurant of tankstation, de dichtstbijzijnde Audi-specialist of ziekenhuis. De keuzemogelijkheid Bijzondere reisdoelen Afb.1 bevat meer submenu's, die u voor het aanmaken van de navigatiereisdoelen kunt gebruiken. Meer informatie over de verschillende submenu's vindt u vanaf Link.
Aanwijzing
  • U kunt een navigatiereisdoel ook als Belangrijk reisdoel weer laten geven. Het navigatiereisdoel wordt dan in het reisdoelingaveveld van het navigatiemenu weergegeven Link.
  • Vermeldingen, waaraan een navigatiereisdoel wordt toegewezen, worden in het interne geheugen van het actuele profiel opgeslagen. Het actuele profiel is op 100 vermeldingen begrensd.